OKO 1.000 OSOBA ČEKA POMOĆ NOVOPAZARSKOG CRVENOG KRSTA

Izvor: Kurir, 12.Dec.2011, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OKO 1.000 OSOBA ČEKA POMOĆ NOVOPAZARSKOG CRVENOG KRSTA

NOVI PAZAR - Usluge Narodne kuhinje novopazarskog Crvenog krsta koristi 1.300 osoba, a na listi čekanja za pomoć te organizacije nalazi se oko 1.000 osoba.

Sekretar Crvenog krsta Ljiljana Kostić rekla je da Narodna kuhinja ima dovoljne količine namirnica do februara, a da se, pored pomoći lokalne samouprave i pojedinih donatora, očekuje i pomoć vlade narodnim kuhinjama.

"Očekujemo da će uskoro biti povećan broj paketa sa hranom, higijenom,i brašnom koje ćemo deliti >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << seoskim domaćinstvima i socijalno ugroženom stanovništvu", izjavila je Kostić.

Ona je dodala da se svakodnevno povećava broj građana koji podnose zahteve za korišćenje Narodne kuhinje, ali i drugih vrsta pomoći.

Na listi čekanja za pomoć novopazarskog Crvenog krsta nalazi se oko 1.000 osoba.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Oko 1.000 osoba čeka pomoć novopazarskog Crvenog krsta

Izvor: Glas javnosti, 13.Dec.2011, 07:41

NOVI PAZAR - Usluge Narodne kuhinje novopazarskog Crvenog krsta koristi 1.300 osoba, a na listi čekanja za pomoć te organizacije nalazi se oko 1.000 osoba...Sekretar Crvenog krsta Ljiljana Kostić rekla je da Narodna kuhinja ima dovoljne količine namirnica do februara, a da se, pored pomoći lokalne...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.