OGLASIO SE OTAC DETETA: TRAGIČAN obrt priče o pokušaju OTMICE bebe u Obrenovcu

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jan.2024, 14:08

OGLASIO SE OTAC DETETA: TRAGIČAN obrt priče o pokušaju OTMICE bebe u Obrenovcu

Reč je o osobi koju svi poznaju

Muškarac (35) priveden je 28. decembra prošle godine, a u međuvremenu saslušan je u Osnovnom javnom tužilaštvu u Obrenovcu, a kako se saznaje, nije bilo pokušaja otmice bebe i reč je o osobi koju poznaje ceo komšiluk.

- On je zadržan, reč je o osobi koju svi poznaju, tako i par kod kojih je ušao u kuću. Vrata su otključana, tu se svi poznaju, otac bebe ga takođe poznaje. On je otvorio vrata, ušao kod njih i nije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tražio da mu predaju bebu, nego je rekao, "što bi bilo lepo da je to moja beba" i izašao sam napolje. Nije upotrebljavao nikakvu vrstu sile, niti pretnje. Reč je o osobi koja je narušenog psiho-fizičkog zdravlja koja u suštini pola stvari koje čini nije ni svesna, sav je usporen. Otvorio je tako dva stana i sam izašao napolje. Na ulici jeste otimao iz ruke neke predmete, ali bez ikakvih pretnji i sile. Opirao se hapšenju - rekao nam je sagovornik iz istrage.

Dodaje da muškarca poznaje ceo komšiluk, kao i da je otac bebe dao izjavu.

- On je takođe dao izjavu, rekao da je samo otvorio vrata, rekao to za bebu i izašao. Svi meštani ga poznaju, sada mu je određen pritvor, pa će videti dalje koje mere će biti preduzete - rečeno nam je.

Njemu se na teret stavljaju dva krivična dela - razbojništvo i napad na službeno lice.

Izvor: Srbija Danas/Telegraf

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.