OGLASIO SE DEČKO MIHINE ĆERKE: Ja sam ratnik, obrisaću ti suze (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 13.Jul.2019, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OGLASIO SE DEČKO MIHINE ĆERKE: Ja sam ratnik, obrisaću ti suze (FOTO)

Posle vesti da je Siniša Mihajlović teško bolestan, oglasio se i dečko mlađe Mihajlovićeve ćerke fudbaler Alesandro Vogliaćo Posle vesti da je Siniša Mihajlović teško bolestan, oglasio se i dečko mlađe Mihajlovićeve ćerke fudbaler Alesandro Vogliaćo koji je pružio poruku treneru i njegovoj porodici. On je postavio fotografiju na kojoj je sa Virdžinijom uz reči pesme "Gerero" (Ratnik), popularnog italijanskog pevača Marka Mengonija. ŠOK NA FUDBALSKOJ SCENI: >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Mihajlović odlazi iz Bolonje zbog zdravstvenih problema? - Ja sam ratnik, pazim na tebe kada je noć, braniću te od noćnih mora i tuge. Štitiću te od obmana i ogovaranja i zagrliću te da bih ti dao snagu uvek. Daću ti sigurnost protiv strahova, da bi videla svet iznad onih zidova. Ne brini ništa ja ću biti pored tebe, sa mojim plaštom obrisaću tvoje suze. I ljubav moja, velika ljubav koja mi veruje. Pobedićemo protiv svih i ostaćemo uspravno. I ostaću pored tebe dokle god ti poželiš.. - napisao je dečko mlađe Mihine ćerke Virdžinije na Instagramu.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

OSTAĆU UZ TEBE DOKLE GOD POŽELIŠ Oglasio se i momak Mihajlovićeve ćerke Virdžinije

Izvor: 011vodič.com, 13.Jul.2019

Foto: ap luca bruno / Promo Posle vesti da je Siniša Mihajlović teško bolestan, oglasio se i dečko mlađe Mihajlovićeve ćerke fudbaler Alesandro Vogliaćo koji je pružio poruku treneru i njegovoj porodici. Foto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija Siniša Mihajlović On je postavio fotografiju...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.