OGLASIO SE BAJDEN NAKON PREGLEDA: Ovo su rezultati sistematskog

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2024, 22:51

OGLASIO SE BAJDEN NAKON PREGLEDA: Ovo su rezultati sistematskog

Kritičari smatraju da je aktuelni šef Bele kuće prestar

Američki predsednik Džo Bajden rekao je danas da se rezultati njegovog ovogodišnjeg sistematskog pregleda ne razlikuju od prošlogodišnjih.

Bajden je po povratku u Belu kuću iz vojne bolnice Volter Rid u Merilendu, gde je pregledan, u šali rekao da doktori misle da "izgeda previše mlado", prenosi NBC njuz.

- Ništa nije drugačije nego prošle godine. Sve je sjajno - rekao je Bajden.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Bajden (81) se podvrgava godišnjim fizičkim pregledima otkako je postao predsednik Sjedinjenih Država.

Bajdenovi kritičari zatražili su veću transparentnost od Bele kuće kada je reč o njegovom zdravlju, fizičkom i mentalnom, nakon nedavnog izveštaja specijalnog tužioca Roberta Hura u kojem se, između ostalog, navodi da je američki predsednik "dobronamerni stariji čovek sa lošim pamćenjem".

Izvor: Tanjug

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Šta kažu lekari posle Bajdenovog godišnjeg pregleda - može li da obavlja posao predsednika?

Izvor: VOA, 29.Feb.2024, 01:06

vašington — Predsednik SAD Džo Bajden je sposoban da obavlja svoju dužnost predsednika i da u potpunosti preuzme sve odgovornosti bez izuzetka, navodi se u sažetku izveštaja lekara posle njegovog godišnjeg sistematskog pregleda. Bajden, star 81 godinu, je proveo oko dva i po sata u vojnoj...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.