OGLASILA SE RUSIJA! Prva reakcija na Boškovo nasilje u Beogradu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Mar.2019, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OGLASILA SE RUSIJA! Prva reakcija na Boškovo nasilje u Beogradu!

U subotu i nedelju u Beogradu su održane demonstracije koje je organizovala opozicija predvođena Boškom Obradovićem i Draganom Đilasom.

Rusija želi da se Srbija dinamično razvija, i uverena je da će srpsko rukovodstvo učiniti sve kako bi se rešila situacija sa protestima u zemlji, izjavio je portparol predsednika Rusije Dmitrij Peskov.

- Srbija je naš partner, partnerska strana sa kojom nas vezuju istorijski i kulturni odnosi. Zbog toga, naravno, želimo da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vidimo Srbiju kao stabilnu zemlju koja se dinamično razvija. I činimo sve da tako bude u okviru bilateralnih odnosa. To je unutrašnja stvar Srbije. Uvereni smo da srpsko rukovodstvo čini sve kako bi razrešilo ovu situaciju - komentarisao je Peskov proteste u Srbiji.

U subotu i nedelju u Beogradu su održane protivvladine demonstracije koje je organizovala opozicija predvođena Boškom Obradovićem i Draganom Đilasom. U subotu su huligani ušli u zgradu nacionalne radio-televizije RTS sa zahtevom da se promeni uređivačka politika i pretili zaposlenima. Opozicija je u nedelju pokušala da probije policijski kordon oko Predsedništva i policijske uprave.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Peskov: Protesti su unutrašnja stvar Srbije

Izvor: RTS, 18.Mar.2019

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov izjavio je da su protesti unutrašnja stvar Srbije. Želimo da vidimo Srbiju stabilnu i kao naciju sa dinamičnim razvojem, rekao je Peskov. . "Uvereni smo da će rukovodstvo Srbije učiniti...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.