ODVRATNI PIPCI PADAJU SA NEBA Misteriozna bica preplasila narod

Izvor: medio.rs, 09.Jun.2015, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODVRATNI PIPCI PADAJU SA NEBA Misteriozna bica preplasila narod

Stanovnici Aljaske su nalazili životinje nalik jeguljama u svojim dvorištima, baštama, na ulicama i čini se da su one bukvalno pale s neba

Stanovnici Aljaske imaju velike probleme poslednjih dana, posebno oni koji žive u okolini Feirbenksa. Naime, iz za sada neobjašnjivog razloga, širom grada pronađene su životinje nalik jeguljama.

ganizme iz vode. Kad odrastu postaju paraziti koji se svojim ustima zakače za neku drugu ribu ili sisavca.

Zubima potom probiju >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << kožu životinje za koju su se uhvatili i hrane se njenom krvlju.

Iz Ureda za lov i ribolov kažu kako je moguće da su ove zmijuljice na lokacije širom grada dospele tako što su ih ispustili galebovi nakon lova.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.