ODRŽAN 23. BEOGRADSКI NOĆNI MARКET PO PRVI PUT  NA PIJACI „ĐERAM“

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Sep.2019, 11:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODRŽAN 23. BEOGRADSКI NOĆNI MARКET PO PRVI PUT NA PIJACI „ĐERAM“

Muzičko - gastronomski festival  „Beogradski Noćni Market”, pod sloganom „Veče na Đermu” uspešno je održan na pijaci „Đeram“ uz  odličnu atmosferu, dobru kupovinu, muziku i druženje.

I ovoga puta Beogradski Noćni Market pružio je priliku svim  posetiocima da kupe sveže i kvalitetne proizvode šampiona pijaca, dizajnera, umetnika, kao i da probaju ukusne specijalitete restorana i barova. Preko 160 izlagača su na zanimljiv način predstavili svoju bogatu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i raznovrsnu ponudu. Na ovom marketu učestvovali su i izlagači iz inostranstva, sa jedinstvenim rukotvorinama, Afaneh iz Irana, a Engleskinja afričkog porekla, Nemva, predstavila je  unikatne aksesoare. Posebna atrakcija je bila knjiga „501 stvar koju zaista možete uraditi“. Кao najveći sajam dizajna, zanatstva, hrane i pića pod otvorenim nebom, Beogradski Noćni Market postao je jedan od omiljenih događaja u gradu za sve generacije.

Do kraja godine ljubitelje ovog festivala na beogradskim pijacama očekuju razna iznenađenja, nezaboravna kupovina i provod.

Organizatori manifestacije su JКP „Gradske pijace“ i “BGD market“.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.