ODLOŽENO ISELJENJE SPASIĆA: Otac četvoro dece pretio samoubistvom

Izvor: Kurir, 05.Sep.2013, 12:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODLOŽENO ISELJENJE SPASIĆA: Otac četvoro dece pretio samoubistvom

Ne mislim da izlazim odavde i neću nikome dati da mi oduzme decu. Ne znam šta da radim i razmišljam o tome da od muke skočim kroz prozor, naveo je Miroslav Spasić

NOVI SAD - Iseljenje porodice Spasić iz kuće u Ledinačkoj ulici, odloženo je danas nakon jednočasovne drame. Naime, Miroslav Spasić i četvoro njegove dece prethodno su se zatvorili u kući u Ledinačkoj ulici u Novom Sadu, odakle sudski izvršitelji pokušavaju da ih izbace.

U telefonskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << razgovoru sa novinarkom Kurira, Spasić je rekao da je očajan i da razmišlja o samoubistvu.

"Ne mislim da izlazim odavde i neću nikome dati da mi oduzme decu. Ne znam šta da radim i razmišljam o tome da od muke skočim kroz prozor", rekao je on.

Policija je uz pomoć bravara pokušala da uđe u dom Spasića, ali im to nije uspelo, zbog čega su pozvani vatrogasci koji bi trebalo da provale u kuću.

Međutim, nakon nešto više od sat vremena, sudski izvršitelji su odlučili da odlože iseljenje porodice Spasić.

Podsetimo, supruga Miroslava Spasića i majka dece preminula je 18. avgusta od posledica raka kostiju. Ovu porodicu - koja živi od socijalne pomoći od 16.000 dinara i dečjeg dodatka od 10.300 sudski izvršitelji iseljavaju iz kuće koju su, prema rečima Miroslava, kupili pre skoro 10 godina od jedne žene.

"Samo tri dana pre nego što je ta bakica preminula, pojavio se neki njen rođak iz Beograda, koji na otkucanom papiru upisuje da sam joj ja ostao dužan 25.000 evra", rekao je on.

Osnovni sud u Novom Sadu tužbu rođaka iz Beograda odbio je kao neosnovanu. Ipak, on je podneo privatnu tužbu.

"Poziv je primila moja majka, koja mi ništa o tome nije rekla, pa sam samo dobio rešenje suda da je taj rođak dobio spor i da treba da se iselim iz stana", rekao je Miroslav ranije.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.