ODBEGLI LJUBIMAC Na parkingu jedne prodavnice pronađeno MLADUNČE ALIGATORA! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jul.2019, 01:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODBEGLI LJUBIMAC Na parkingu jedne prodavnice pronađeno MLADUNČE ALIGATORA! (FOTO)

Kako navodi AP, ovo je četvrti aligator koji je pronađen u okolini grada od maja.

Mladunče aligatora pronađeno je na parkingu jedne prodavnice u blizini Pitsburga u SAD.

Three rivers, four gators: A baby alligator was found in the parking lot of a grocery store near Pittsburgh, making it the fourth alligator found in the city since May. https://t.co/K8jRevv1Kl #odd

— AP Oddities (@AP_Oddities) July 19, 2019

Iz policije je saopšteno da je jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od zaposlenih pronašao aligatora, dugačkog oko 60 centimetara, kod kontejnera.

#Alligator found in the parking lot of the Giant Eagle on Rt8 in Shaler. #WPXI #PGH #Pittsburgh pic.twitter.com/2y2WYB6b7U

— Tony Ruffolo (@WPXITonyRuffolo) July 19, 2019

Pol Mekintajer iz kompanije koja uklanja opasne životinje kaže da je aligator zdrav, miran i da se čini da je nečiji ljubimac. AP podseća da je nelegalno držati aligatore kao kućne ljubimce u Pitsburgu.

BONUS VIDEO: ERUPCIJE,RATOVI, BOLESTI,TOPLJENJE... Naučnici predviđaju OVO kao najveću pretnju po čovečanstvo!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.