OD DANAS NOVA TRANSPORTNA LINIJA DUNAVOM

Izvor: Kurir, 17.Avg.2010, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OD DANAS NOVA TRANSPORTNA LINIJA DUNAVOM

BEOGRAD - Nova brodska linija za transport kontejnera Dunavom na relaciji Budimpešta - Beograd - Konstanca uvedena je danas i obezbediće kraće vreme

BEOGRAD - Nova brodska linija za transport kontejnera Dunavom na relaciji Budimpešta - Beograd - Konstanca uvedena je danas i obezbediće kraće vreme prevoza robe, najavila je Privredna komora Beograda.

Polazak barže iz Beograda će biti organizovan na kontejnerskom terminalu u Luci Beograd, u ulici Žorža Klemansoa >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << 37. Linija će saobraćati jednom nedeljno ka Budimpešti i jednom ka Konstanci.

Tu liniju će koristiti i kompanije iz Kine, Indonezije, SAD i afričkih zemalja, a preduzeća u Srbiji će dobiti bržu, pouzdaniju i ekonomičniju vezu sa drugim tržištima u svetu.

Brodar, austrijska kompanija "Helogistiks holding GMBH", održavaće liniju najmanje godinu dana.

Austrijska kompanija je najavila da će za prevoz od Beograda do Konstance biti potrebno četiri dana i za povratak osam dana, a od Budimpešte do Konstance osam dana, a za povratak 11 dana.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.