OBRT, STARLETA MIMI U ZOO-VRTU: Ali, ja stvarno kažem oro!

Izvor: Kurir, 17.Okt.2013, 20:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OBRT, STARLETA MIMI U ZOO-VRTU: Ali, ja stvarno kažem oro!

Čuvena starleta dodaje i da je njen tip muškarca ministar Vanja Udovičić

Starleta Milica Mimi Živanović, koja se sticajem okolnosti eksplozivno probila u medije, pričala je o životinjama, simpatijama, akcentima... Mimi, poznatija kao Starleta Oro,  nadimak je dobila po njenoj čuvenoj izjavi da je najveća prica na svetu "oro"!

Mimi je snimljena u zoološkom vrtu i pokušava da objasni da nije lupila, već da je po sredi izgovor. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<

- Ali, ja stvarno kažem "oro" - ubeđuje Mimi u emisiji "Eksploziv", Prve televizije!. Dodaje da je njen idealan tip muškarca Vanja Udovičić, vaterpolista i aktuelni ministar sporta u Vladi Srbije!

Mimi se plaši i montaže na TV, pa se plaši da se ne zloupotrebi njena izjava da je Drugi svetski rat počeo 1939. godine. Ipak, iskrena je da ne zna kada je počeo Prvi svetski rat...

http://www.youtube.com/watch?v=qlD2OlQMtAI

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

OBRT, STARLETA MIMI: Ali, ja stvarno kažem oro!

Izvor: Dzungla.org, 17.Okt.2013

Čuvena starleta dodaje i da je njen tip muškarca ministar Vanja Udovičić OpširnijeKurir

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.