Izvor: Blic, 24.Jul.2017, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OBRADOVAO OBOŽAVATELJE Željko Samadžić predstavio spot za pesmu "Mila"

Nakon dugog čekanja, osvanuo je spot za pesmu "Mila", novi singl popularnog pevača.

Atraktivnu ekranizaciju pesme koja je, po pevačevim rečima, njegova "ljubav na prvo slušanje" producirao je "Skymusic", obraćajući pažnju na sve do poslednjeg detalja - na pevačeve želje, atmosferu pesme, delikatni ton koji odlikuje album u celosti. Ovo je, ujedno, i prvi u nizu spotova koji će pratiti promociju novog albuma popularnog umetnika. Numere sa ovog albuma već od danas mogu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << se preslušati i preuzeti sa oficijelnog sajta Željka Samardžića - zeljkosamardzic.com. Preuzimanje sadržaja sa sajta predstavlja inovaciju na našem tržištu, sve u cilju lakše dostupnosti muzike uz zastitu autorskih prava.

Pevačev tim pripremio je još pogodnosti - uz svaki preuzeti album dobija se i ulaznica za neki od koncerata u okviru predstojeće turneje po regionu, Evropi, Americi, Australiji. Pesma "Mila" svakako na najbolji mogući način predstavlja umetničku zrelost koju je pevač dosegao, ali i umetničku rafiniranost albuma, od prve do poslednje note. Novi spot možete pogledati OVDE.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Željko Samardžić predstavio "Milu"

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Jul.2017, 09:36

Nakon dugog čekanja, osvanuo je spot za pjesmu "Mila", novi singl Željka Samardžića...Atraktivnu ekranizaciju pjesme koja je, po pjevačevim riječima, njegova "ljubav na prvo slušanje" producirao je Skymusic, obraćajući pažnju na sve do poslednjeg detalja - na pjevačeve želje, atmosferu pjesme,...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.