O rekonstrukciji Vlade u nedelju

Izvor: RTS, 06.Jul.2013, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

O rekonstrukciji Vlade u nedelju

Premijer Ivica Dačić, vicepremijer Aleksandar Vučić i ministar Mlađan Dinkić razgovaraće sutra o rekonstrukciji Vlade. Sastanak počinje u 16 časova.

Sastanak lidera vladajuće koalicije Ivice Dačića, Aleksandra Vučića i Mlađana Dinkića, na kome će biti razgovarano o rekonstrukciji Vlade Republike Srbije, biće održan sutra, najavila je Pres služba Vlade Srbije. Sastanak počinje >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u 16 časova u vili "Bokeljka".

Premijer Ivica Dačić rekao je ranije da je Vlada ostvarila dobre rezultate i da će oni biti osnovni kriterijum prilikom odlučivanja ko će dalje ostati u Vladi. Premijer je rekao da SPS, na čijem je čelu, ne beži od rekonstrukcije Vlade.

"Ne postoje nikakvi problemi u mišljenjima između prvog potpredsednika Vlade Aleksandra Vučića i mene jer mi zajedno smatramo da rekonstrukcija Vlade treba da bude podsticajni faktor za njen još bolji rad", rekao je Dačić.

Premijer kaže da će rekonostrukcija Vlade biti promena nabolje i "novi vetar u leđa" kako bi Vlada mogla da ostvari svoje ciljeve.

Prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić je prethodno najavio da će, što se tiče SNS-a, rekonstrukcija biti obimna i sveobuhvatna, i završena do 27. jula.

"Ako ne bude tako, bolje da je ne pravimo. Takvu vrstu odgovornosti zahtevaću i od naših partnera u Vladi", rekao je Vučić.

Vicepremijer je istakao i da neće ocenjivati ministre iz drugih stranaka, ali će Ivici Dačiću i Mlađanu Dinkiću ukazati na slabe rezultate u određenim sferama.

SNS, kako kaže, pre svega želi stabilnost i ne rukovodi se partijskim, već državnim interesima.

Cilj rekonstrukcije je da Vlada bolje izgleda, da imamo jače državne sekretare, bolje direktore na važnim pozicijama, smatra ministar Mlađan Dinkić.

Ministar finansija i privrede izjavio je da se tačno zna ko je postigao loše rezultate i da će ti ljudi biti promenjeni u rekonstrukciji Vlade.

Dinkić, koji je i lider URS-a, najavljuje da će ključna tema razgovora o rekonstrukciji Vlade biti organizacija sistema za realizaciju infrastrukturnih projekata. 
Pogledaj vesti o: Mlađan Dinkić

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rekonstrukcija: Sutra u 16, vila Bokeljka

Izvor: Mondo, 06.Jul.2013

Sastanak lidera koalicije Ivice Dačića, Aleksandra Vučića i Mlađana Dinkića o rekonstrukciji Vlade Srbije, biće..

Nastavak na Mondo...

Dačić, Vučić i Dinkić danas o rekonstrukciji Vlade

Izvor: NaDlanu.com, 07.Jul.2013, 10:14

Sastanak lidera stranaka vladajuće koalicije Ivice Dačića, Aleksandra Vučića i Mlađana Dinkića o rekonstrukciji Vlade biće održan danas popodne u Beogradu, u vili Bokeljka. ..Premijer Dačić je u petak kazao da treba da se dogovori šta su ciljevi Vlade i šta se očekuje od Vlade, posebno...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.