Novosadskoj Tvrđavi pet medalja u Smederevu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Jun.2019, 21:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novosadskoj Tvrđavi pet medalja u Smederevu

U konkurenciji deset domaćih stonoteniskih klubova osoba s invaliditetom članovi novosadske „Tvrđave - 021" su u Smederevu osvojili pregršt medalja. Zlatim odličjima su se okitili u konkurenciji stojećih stonotenisera sa invaliditetom Ivan Bogdanović u klasi „K: 6-7" i Aleksej Radukić u klasi „K: 8-10". 

U konkuremciji stojećih stonotenisera u klasi „6 -7" srebrno odličje pripalo je Mihailu Radovanoviću.

I Tvrđavini takmičari u kolicima još jednom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << su potvrdili visok kvalitet kada je reč o našim domaćim takmičenjima jer su kategoriji „K: 1 - 5" osvojili dve srebrne medalje. Sada već lepu kolekciju odličja sa domaće i međunarodne scene novim srebrom dopunio je naš reprezentativac Mladen Ćirić kao i mlada i prespektivna Miklica Veljković.

"Zadovoljan sam učinkom naše ekipe. Važno je da što veći bropj naših takmičara osvaja i bori se za odličja na svim našim domaćim takmičenjima. Tek smo u drugoj godini postojanja i rezultati koje naš klub postiže su viši nego što očekivali" zadovoljan je glavni strateg „Tvrđave - 021" naš proslavljeni paraolimpijac Ilija Đurašinović

Tvrđava nastavlja rad na Spensu i u sali u mesnoj zajednici Telep. Ipak prednost brušenja forme u ljetnoj pauzi imaće reprezentativci koje u septembtu očekuje bodovni Svetski kup u Ostravi i evropski šampionat u švedskom gradu Helsinborgu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.