Građani uhvatili napasnika: Pokušao da siluje devojčicu na ulici!

Izvor: S media, 06.Jun.2012, 21:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Građani uhvatili napasnika: Pokušao da siluje devojčicu na ulici!

Gradjani Novog Sada uhvatili su danas Sinišu B. (33) prilikom pokušaja napastvovanja maloletne devojčice i predali ga novosadskoj policiji, saopštila je večeras policija.

Nesreća u NS: Preminuo radnik kada se na njega obrušila zemlja!

Uhapšen novosadski napasnik

Pedofil iz Požarevca: Seksualno zloupotrebljavao tri maloletnice!

Kako se navodi, on je danas oko 13 sati na ulici napao devojčicu tražeći da imaju intimne >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << odnose, ali je ona počela da vrišti, što je privuklo pažnju gradjana koji su uhvatili osumnjičenog i predali ga policiji.

Policija Sinišu B. sumnjiči i da je noćas posle ponoći napao 32 godišnju Novosadjanku koju je oborio na trotoar, a zatim dirao po intimnim delovima tela.

Novosadska policija odredila je meru zadržavanja osumnjičenom zbog dva krivična dela nedozvoljenih polnih radnji i, uz krivičnu prijavu, biće predat na saslušanje nadležnom istražnom sudiji.

(Beta)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Građani uhvatili manijaka, pokušao da siluje devojčicu

Izvor: Kurir, 06.Jun.2012

Siniša B. oko 13 sati na ulici napao devojčicu, ali je ona počela da vrišti, što je privuklo pažnju građana koji su uhvatili osumnjičenog i predali ga policiji..NOVI SAD - Građani Novog Sada uhvatili su Sinišu B. (33) prilikom pokušaja napastvovanja maloletne devojčice i predali ga novosadskoj...

Nastavak na Kurir...

Građani uhvatili napasnika

Izvor: Mondo, 06.Jun.2012

Građani Novog Sada uhvatili su danas Sinišu B. (33) prilikom pokušaja napastvovanja maloletne devojčice i predali ga novosadskoj policiji.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.