Novosađani, pomozite deci!

Izvor: Mondo, 04.Avg.2016, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novosađani, pomozite deci!

Građani Novog Sada mogu da podrže rad roditeljske telefonske linije kroz uplatnice UNICEF-a, koje prispevaju uz julske račune za JKP "Informatika".

Foto: AP Photo/ Mahdy Mehraeen/ UNICEF Ilustracija

Svim zainteresovanim građanima omogućeno je da na već popunjenim uplatnicama dopišu željeni iznos donacije, te da plaćanje izvrše na šalterima pošte, odnosno banke poizboru.

U Beogradu je tokom prošlog meseca, kroz uplatnice UNICEF-a, prispele uz junske >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << račune za JKP "Infostan", prikupljeno više od 900.000 dinara koji su preusmereni za pomoć i podršku ovoj liniji.

UNICEF u Srbiji uspostavio je roditeljsku liniju na besplatnom i poverljivom broju telefona 0800 007 000, u saradnji sa Ministarstvom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i Centrom za zaštitu odojčadi, dece i omladine Beograd, kako bi roditeljima obezbedio besplatnu i stručnu pomoć savetnika.

Linija trenutno radi od 17 do 20 časova svakoga  dana, a kako bi funkcionisala punim kapacitetom, potrebne su nove donacije.

(UNICEF Srbija)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.