Novopazarski Vodovod naplaćuje tek trećinu proizvedene vode

Izvor: Danas, 20.Maj.2019, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novopazarski Vodovod naplaćuje tek trećinu proizvedene vode

Javno komunalno preduzeće "Vodovod i kanalizacija" u Novom Pazaru fakturisalo je 4,3 miliona kubika vode u prošloj godini, odnosno trećinu od proizvedenih 12,2 miliona kubika, dok se ostatak "izgubio u mreži ili administraciji", objavio je danas radio Sto plus. Članak Novopazarski Vodovod naplaćuje tek trećinu proizvedene vode se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novopazarski Vodovod “izgubio” dvije trećine vode

Izvor: SandzakPress.net, 20.Maj.2019

Javno komunalno preduzeće “Vodovod i kanalizacija” u Novom Pazaru fakturisalo je 4,3 miliona kubika vode u prošloj godini, odnosno trećinu od proizvedenih 12,2 miliona kubika, dok se ostatak “izgubio u mreži ili administraciji”, objavio je radio Sto plus. Izvještaj o radu tog javnog preduzeća...

Nastavak na SandzakPress.net...

Iskustvo, snaga i mirna ruka

Izvor: Danas, 20.Maj.2019

CSKA je na dominantan način osvojio Evroligu u Vitoriji i tako ove sezone opravdao velika finansijska ulaganja, koja barem u poslednjoj deceniji nisu bila manja od 25 miliona evra po takmičarskoj godini. Članak Iskustvo, snaga i mirna ruka se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.