Novopazarac uhapšen zbog pokušaja ubistva

Izvor: SandzakPress.net, 26.Jul.2016, 13:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novopazarac uhapšen zbog pokušaja ubistva

Novopazarska policija  uhapsila je i uz odobrenje nadležnog tužioca donijeli rešenje o zadržavanju do 48 časova B. Đ. (1995) iz Novog Pazara, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo ubistvo u pokušaju. On se tereti da je sinoć, u Novom Pazaru, nakon kraće svađe nožem napao dvadesetsedmogodišnjaka, nanijevši mu teške tjelesne povrede. Po isteku zadržavanja osumnjičeni će biti priveden nadležnom tužiocu. (Agencije)

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mladić iz Zrenjanina uhapšen u tuči

Izvor: Blic, 26.Jul.2016

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novoj Crnji, uhapsili su i po odobrenju Osnovnog javnog tužilaštva, odredili meru zadržavanja R.B.(58) iz okoline Nove Crnje, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška telesna povreda, saopšteno je iz policijske uprave Zrenjanin...U...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.