Novine: Smirivanje epidemije početkom decembra; OVK sprema ustanak

Izvor: B92, 17.Nov.2020, 00:05

Novine: "Smirivanje epidemije početkom decembra"; "OVK sprema ustanak"

Dnevne novine u izdanju od utorka, 17. novembra pišu o situaciji u vezi sa koronavirusom u Srbiji, naročito o nabavci vakcina protiv kovida 19.

"Politika" piše "Još nema razloga za zatvaranje škola", o situaciji povodom odvijanja nastave u Srbiji, a piše i "Novi globalni privredni poredak na Pacifiku", o novom trgovinskom bloku u svetu.

O problemu nestalih beba "Večernje novosti" pišu "U Srbiji se traže 684 bebe", a prenose i izjavu premijerke Ane Brnabić "Ako >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << korona ne uspori, sledi policijski čas".

"Blic" prenosi izjavu epidemiologa Branislava Tiodorovića "Smirivanje epidemije početkom decembra", kao i o rezultatima izbora u Bosni i Hercegovini "Dodik izgubio Banjaluku, a Izetbegović Sarajevo".

"Kurir" piše o dodatnim dozama vakcine protiv koronavirusa "Vakcina za pola Srbije".

List "Alo" piše o otkrivenom oružju na području Bujanovca "OVK sprema ustanak".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.