Novinarska pitanja u vezi sa koronavirusom ubuduće onlajn

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Apr.2020, 17:21

Novinarska pitanja u vezi sa koronavirusom ubuduće onlajn

Zbog sve veće zabrinutosti novinara, snimatelja i fotoreportera za njihovo zdravlje, i nakon prigovora o ugroženosti na konferencijama za medije predsednika i članova vlade, kao i stručnjaka, novinari će ubuduće, počev od sutra, pitanja za redovne konferencije za medije, koje se održavaju svakoga dana u 15.00 časova, postavljati online.

Kako je saopšteno iz Vlade Srbije, direktan prenos konferencija će kao i do sada raditi Radio-televizija Srbije i Novinska agencija Tanjug.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
U saopštenju se mole novinari, koje imaju pitanja za doktore i stručnjake, da ih dostavljaju najkasnije do 14. 30 časova na mejl adresu press@gov. rs

"Učinićemo sve da na konferencijama svi dobiju odgovore na pitanja pristigla do tog vremena", navodi se u vladinom saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novinari će lekarima pitanja moći da postave samo online od subote

Izvor: Danas, 10.Apr.2020

Zbog sve veće zabrinutosti novinara, snimatelja i fotoreportera za svoje zdravlje, i nakon prigovora o ugroženosti na konferencijama za medije predsednika i članova vlade, kao i stručnjaka, od subote 11. aprila novinari će pitanja postavljati online.

Nastavak na Danas...

Vlada: Novinarska pitanja u 15.00 od danas onlajn

Izvor: B92, 11.Apr.2020, 08:27

Od danas će novinari pitanja za redovne konferencije za medije koje se održavaju svakog dana u 15 časova, postavljati online, saopšteno je iz Vlade Srbije...Direktan prenos konferencija kao i do sada radiće RTS i Tanjug...Takva odluka doneta je zbog sve veće zabrinutosti novinara, snimatelja i...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.