Novi talas tropskih vrućina: Sledeće nedelje i do 39 stepeni

Izvor: Blic, 19.Avg.2012, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi talas tropskih vrućina: Sledeće nedelje i do 39 stepeni

Sledeće sedmice Srbiju će pogoditi novi talas vrućina, a iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda najavljuju temperature i do 39 stepeni.

U saopštenju RHMZ se navodi da će u periodu od 21. do 27. avgusta biti veoma toplo i da će maksimalna temperatura biti znatno iznad prosečnih vrednosti, u većini mesta od 34 do 39 stepeni.

I sutra će biti sunčano i veoma toplo, uz slab do umeren, severni i severoistočni vetar. Jutarnja temperatura od 10 do 20 stepeni, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << najviša dnevna od 32 do 37.

U Beogradu u ponedeljak sunčano i veoma toplo. Vetar slab, severni i severoistocni. Jutarnja temperatura oko 20, najviša dnevna oko 34 stepena.

Povezane vesti: U Kuršumliji 43 stepena, među najtoplijim gradovima i Niš i Negotin U SAD velika vrućina ne prestaje, umrle 23 osobe Večeras osveženje u Beogradu i širem delu Srbije, sutra do 37 stepeni Zbog vrućine beogradska Hitna pomoć intervenisala 114 puta U nedelju 14 stepeni, očekuju nas toplo proleće i leto

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

I danas veoma toplo: Temperatura do 37 stepeni

Izvor: S media, 19.Avg.2012

U Srbiji će biti sunčano i veoma toplo vreme, s najvišom dnevnom temperaturom do 37 stepeni, saopštio je Hidrometeorološki zavod Srbije...Duvaće slab do umeren, severni i severoistočni vetar. Jutarnja temperatura biće od 10 po kotlinama zapadne i južne Srbije, do 20 u Negotinskoj krajini i Beogradu,...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.