Novi sunovrat temperature, iz majice ponovo u džemper

Izvor: RTS, 27.Feb.2020, 08:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi sunovrat temperature, iz majice ponovo u džemper

Posle sunčane srede i prolećnih 20 stepeni, ponovo nagli pad temperature. U većini mesta temperatura danas niža za deset stepeni. Tokom noći je u Beogradu pao sneg.
Oblačan, hladan i vetrovit – takav će, ukratko, biti četvrtak. Ujutru i pre podne u centralnim i južnim krajevima zemlje oblačno, mestimično sa kišom ili snegom.

Vedrije nebo prvo će se pojaviti nad severom Srbije, a od >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sredine dana prestanak padavina i postepeno smanjenje oblačnosti očekuje se i u ostalim krajevima.
Vetar će biti umeren i jak severozapadni, uveče u slabljenju i skretanju na južni pravac.
Očekuje se i nagli pad temperature, u većini mesta i za desetak stepeni. Najniža temperatura od dva do pet, najviša od sedam do 10 stepeni.

U petak slične vremenske prilike – jutro i pre podne oblačno, mestimično s kišom i snegom. Posle podne očekuje se postepeno razvedravanje.
Najniža temperatura biće od jedan do pet stepeni, a najviša od šest do 12.
Tokom vikenda biće sunčano i malo toplije, uz maksimalnu temperaturu do 18 stepeni.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

NA PLANINAMA SNEG Danas kišovito sa temperaturom do 10 stepeni

Izvor: Press, 27.Feb.2020

Danas će u celoj zemlji biti vetrovito i hladno, ujutru i pre podne u centralnim i južnim krajevima oblačno, mestimično sa kiššom ili snegom. . Foto:blic. Na severu Srbije razvedravanje, a od sredine dana prestanak padavina...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.