Izvor: Danas, 10.Sep.2014, 00:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi programi za zaposlene

Velika letnja akcija u SRC „Tašmajdan“ biće nastavljena i posle 15. septembra, najavljuju iz ovog centra.

Prema rečima Milana Novovića, direktora „Tašmajdana“, pored već postojećih programa u kojima su po povoljnim cenama uživali tokom leta, njegovi korisnici moći će da se uključe i u nove programe.

- Kreirali smo i pustićemo dva nova sadržaja koji će biti u realizaciji od 15. septembra i koji su usmereni ka populaciji zaposlenih. Tu su i novi vrlo >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << povoljni paketi koji su namenjeni studentima. Reč je o vikend paketima koji uključuju korišćenje teretane, kardio-dela, saune, bazena, kao i ostalih sadržaja koje SRC „Tašmajdan“ može da ponudi - kaže Novović.

Prema njegovim rečima od 1. septembra termin jutarnjeg biznis plivanja biće od šest ujutro. Ovo je uvedeno zbog zaposlenih korisnika, kako bi imali vremena da odrade svoju jutarnju rekreaciju pre posla. Ledena dvorana biće otvorena za rekreativno klizanje od 1. okobra, a u ovom centru završeni su i neki radovi koji će uticati da uslovi na još boljem nivou.

- Postavljeni su novi podovi u teretani i sali za fitnes, uređeni tuševi pored otvorenog bazena, a završava se i kompletna rekonstrukcija sauna, ističe Novović. SRC „Tašmajdan“ nastaviće da u saradnji sa Sekretarijatom za sport i omladinu nudi besplatne programe za školarce.

- Za zimski raspust ponudićemo besplatne programe iz sadržaja koje ima naš centar i na taj način imati značajnu ulogu u popularizaciji sporta među školskom omladinom. Tako je bilo i tokom leta kada je veliki broj školaraca besplatno koristio usluge Sportskog centra - najavljuje direktor SC „Tašmajdan“.

Radno vreme

Radno vreme teretane od 15. septembra biće radnim danima od 9 do 23 časa, vikendom od 10 do 20 časova. Saune će raditi od ponedeljka do petka od 16 do 23 sata, vikendom od 10 do 20 sati dok će radno vreme rekreativnog centra radnim danom biti od 9 do 23.30, a vikendom od 9.30 do 22.30 časova.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.