Novi napad u Istanbulu: Muškarac pucao u restoranu

Izvor: B92, 04.Jan.2017, 20:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi napad u Istanbulu: Muškarac pucao u restoranu

Nekoliko osoba je ranjeno u Istanbulu kada je nepoznati muškarac otvorio vatru u jednom restoranu u distriktu Fatih, javila je televizija Al Arabija.

Kanal navodi da je pucnjava u restoranu izolovani incident i da je napadač bio sam, prenosi TAS.

Kako se dodaje, fotografije mesta napada su objavljene na društvenim mrežama, a policija je zabranila pristup mestu zločina.

Zasad nema detaljnijih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << informacija o napadaču.

Podsetimo, u novogodišnjoj noći naoružani muškarac usmrtio je u noćnom klubu "Reina" u Istanbulu na desetine ljudi, a turske vlasti su danas blokirale puteve oko grada Kirklareli u istoimenoj provinciji koji vode ka bugarskoj granici iz straha da bi osumnjičeni za taj napad mogao da pobegne u Evropu preko Bugarske.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi napad u Istanbulu

Izvor: Vesti-online.com, 04.Jan.2017

Nekoliko osoba je u sredu uveče ranjeno u Istanbulu kada je nepoznati muškarac otvorio vatru u jednom restoranu u distriktu Fatih, javila je televizija Al Arabija...Kanal navodi da je pucnjava u restoranu izolovani incident i da je napadač bio sam, prenosi TASS...Kako se dodaje, fotografije mesta...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.