Novi investicioni ciklus – pet milijardi evra

Izvor: Danas, 04.Mar.2019, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi investicioni ciklus – pet milijardi evra

Prethodna godina bila je jedna od najuspešnijih za srpsko građevinarstvo, jer je bilo nosilac rasta BDP-a u 2018. i zabeležilo napredak po svim bitnim pokazateljima. Takav rezultat nije došao iznenada, već je plod višegodišnjih reformi, rekla je za Danas Zorana Mihajlović, potpredsednica Vlade Srbije i ministarka saobraćaja, građevinarstva i infrastrukture. Članak Novi investicioni ciklus – pet milijardi evra se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Mihajlović: Barijere na granicama urušavaju konkurentnost privrede

Izvor: Danas, 05.Mar.2019, 11:24

Ministarska građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Zorana Mihajlović danas je upozorila da nefizičke barijere na granicama urušavaju konkurentnost privreda u regionu i da je to problem koji hitno mora da se rešava. Članak Mihajlović: Barijere na granicama urušavaju konkurentnost...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.