Novi dan o Zakonu o elektronskim komunikacijama

Izvor: N1 televizija, 30.Avg.2018, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi dan o Zakonu o elektronskim komunikacijama

U temi jutra Novog dana TV N1 u petak, 31. avgusta, govorimo o novom Zakonu o elektronskim komunikacijama. Štampu će listati direktor BITEF teatra Miloš Latinović, a predstavićemo vam i sportsku društvenu mrežu Sportifico.

Srbija bi na jesen trebalo da dobije novi Zakon o elektronskim komunikacijama. Prema najavama iz resornog ministarstva, ovaj zakon bi, između ostalog, trebalo da zaštiti korisnike usluga mobilnih operatera od nepravičnih i protivzakonitih penala za prevremeni >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << raskid ugovora, jer će biti usklađen sa Zakonom o zaštiti potrošača i Zakonom o obligacionim odnosima. Predlagač najavljuje zakon koji će sprečiti prekomerne račune i omogućiti jačanje konkurencije na tržištu i usluge roditeljske kontrole. Kako će to ubuduće izgledati za Novi dan će objasniti Irini Reljin, pomoćnica ministra trgovine i telekomunikacija.

Štampu ovog jutra listamo sa Milošem Latinovićem, direktorom BITEF teatra.

Kraj avgusta i poslednji dani školskog raspusta donose veći broj vozila i pojačan saobraćaj unutar gradova, ali i na putevima zbog turističke sezone, pa se preporučuje dodatni oprez u saobraćaju. Kakvo je stanje na putevima, i koliko se dugo čega a granicama proveramo uživo u AMSS-u.

Ovog vikenda na stazi “Ušće” u Beogradu održaće se legendarna kružna auto trka “Nagrada Beograda – Ušće 2018”. Naši gosti tim povodom ovog jutra tim povodom su predsednik Sportskog auto i karting saveza Srbije Staniša Lazarac, takmičar Dušan Borković i takmičar Marko Tomanović.

Od 7. do 9. septembra u dvorski kompleks na Dedinju i Belgrade Waterfront Palace, biće domaćini osmog izdanja prestižne manifestacije ”24 sata Elegancije”. Trodnevni spektakl posvećen kulturi klasičnih automobila, rafiniranosti i vrhunskom kvalitetu, održava se u partnerstvu sa Srpskim Savezom za Istorijska Vozila (članom FIVA-e), a pod patronatom Kraljevske porodice Karađorđević. Više o ovoj manifestaciji saznaćemo od njenog osnivača Aleksandra Đorđevića.

Sportska društvena mreža "Sportifico" kojja je osmišljena i stvorena u Srbiji uvrštena je među 6 najboljih projekata ovog tipa u izboru uglednog časopisa "Enterpreneur". Pored toga, Sportifico već drugu godinu za velikim uspehom redom sprovodi projekat "Tim sezone", u kom biraju najbolje fudbalere iz celog regiona. O tome ovog jutra razgovaramo sa Ružom Ilić, fudbalskim sudijom i članicom Sportifico tima.

Track Day Challenge je trka motociklista koja će se održati u nedelju i najaviti jesenju Trackday sezonu koja se svake godine organizuju na NAVAK stazi u Subotištu. Učešće su prijavili vozači i timovi iz samog vrha moto sporta Srbije, koji su vozili Endurance trke u visokoj međunarodnoj konkurenciji. Naš gost je Stanimir Miljković, jedan od organizatora.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.