Novi dan: Šta nakon sporazuma dve Koreje?

Izvor: N1 televizija, 01.Maj.2018, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi dan: Šta nakon sporazuma dve Koreje?

Svet sa velikim iščekivanjem očekuje susret američkog predsednika Donalda Trampa i severnokorejskog lidera Kim DŽong Una. Takođe se čeka i na najavljeno zatvaranje terena za nuklearne probe u Severnoj Koreji.

Da li će doći do denuklearizacije Korejskog poluostrva? Šta nakon sporazuma dve Koreje? U Novom danu analizu daće Branka Latinović, karijerni diplomata i članica Foruma za međunarodne odnose.

Povodom 1. maja, Međunarodnog praznika rada, Sindikat novinara >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Srbije pozvao je kompletnu medijsku zajednicu i državu da zajedno pomognu u jačanju ekonomskog statusa novinara i medijskih radnika. Kako da zaposleni u medijskoj delatnosti rade u sigurnijim uslovima i zaštite svoja radna i profesionalna prava? O tome ćemo čuti više od predsednice Sindikata Novinara Srbije Dragane Čabarkape.

Nakon velikog uspeha humanitarnog meča Asovi za decu na stadionu Partizana, kao i užičkog izdanja te manifestacije, Asovi za decu se okupljaju u epizodi "Odigraj srcem" u Novom Sadu. U jutarnjem programu više o ovom jedinstvenom meču između tima Svetskog sindikata profesionalnih fudbalera i fudbalskih asova koji su igrali u FK Vojvodina poslednje tri decenije od idejnog tvorca Jovana Simića.

Predstavićemo i projekat pod nazivom Revolve koji govori o savremenim istraživanjima mladih umetnika u oblasti umetničke igre, a predstavio ga je Institut za umetničku igru.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.