Novi dan: Siniša Jasnić o aferi koja prati Univerzijadu

Izvor: N1 televizija, 03.Jun.2018, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi dan: Siniša Jasnić o aferi koja prati Univerzijadu

U temu jutra Novog dana TV N1 (ponedeljak, 8h) govorimo o aferi koja prati organizaciju Evropskih univerzitetskih igara, koje treba da se održe 2020. godine u Beogradu.

Organizator ovih igara je Univerzitetski sportski savez Srbije koji u ovom trenutku ima dvojicu pojedinaca koji se predstavljaju kao predsednici ovog saveza. To su Siniša Jasnić i Dejan Madić. Međutim ono što je ozbiljniji problem je to što je stvoren utisak da postoji nešto sumnjivo u načinu trošenja novca >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << iz budžeta koji je namenjen za organizaciju ovog događaja. Sve optužbe usmerene su na ministra Udovičića i Sinišu Jasnića koji je gost Novog dana.

Štampu na početku nedelje listamo sa novinarkom dnevnog lista "Danas" Safetom Biševac.

O tome kako na adekvatan način brinuti o koži, posebno u toplijem delu godine, kada je ona više izložena suncu i drugim spoljnim uticajima, šta se savetuje za svakodnevnu negu, a šta je pametno i korisno primeniti, ukoliko nam je cilj održavanje lepote kože, za Novi dan govori Nataša Zmbov, vlasnica Laser centra Diva i stručnjak sa preko 30 godina iskustva u nezi kože.

Beogradski klub Barutana za drugu nedelju juna priprema produženi vikend i tri klupske muzičke poslastice. Četvrtak je rezervisan za najfiniji house zvuk, kada će nastupiti svetska superzvezda Black Coffee, koji donosi energiju vodećih klubova sa Ibice, Majamija i Njujorka. U petak na kalemegdansku letnju pozornicu stiže argentinski progresiv izvođač sa karijerom dugom tri decenije, Hernan Cataneo, dok je subota posvećena “liquid drum’n’bass” zvuku i serijalu žurki “Roll the Drums”. O detaljima ovih nastupa u Novom danu.

Uživo smo u Beo Zoo vrtu gde je prošle nedelje rođeno mladunče bizona bele boje. Saznaćete koje su još životinje dobile mladunce, kao i šta se dešava sa vučicom Cokom koja je tamo dobila privremeni smeštaj.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Jasnić: Sve afere o igrama 2020. izmišljene, spremam tužbe

Izvor: N1 televizija, 04.Jun.2018, 11:09

Predsednik Univerzitetskog sporstskog saveza Srbije (USSS) Siniša Jasnić izjavio je u Novom danu TV N1 da nema ničeg sumnjivog u načinu trošenja novca iz budžeta koji je namenjen za organizaciju Evropskih univerzitetskih igrara 2020. u Beogradu. Na sve optužbe iznete u javnosti odgovirće, kako...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.