Izvor: N1 televizija, 13.Jan.2022, 19:20

Novi dan: Da li su nam hitno potrebne nove mere?

Donosi li nova sednica Kriznog štaba nove mere ili stare ostaju na snazi? Da li je sada kasno ispravljati greške sa poslednje sednice kada nije usvojena ni jedna nova mera? Koliko ćemo još dugo plaćati ceh novogodišnjih i božićnih proslava? Postaje li omikron sve dominantniji u Srbiji? Zašto oboleva sve više vakcinisanih, čak i sa trećom dozom? Da li je omikron otporniji na vakcine od svoje starije rođake delte? O tome, u temi jutra govore epidemiolog Predrag Đurić i doktor Uroš Lazarević, Ujedinjeni protiv kovida.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Gosti N1: Odlučili smo da budemo veseli, lekari da smognu snage i izađu iz Štaba

Izvor: N1 televizija, 14.Jan.2022, 11:42

Epidemiolog Predrag Đurić kaže za N1 da je trenutna epidemiološka situacija posledica nečinjenja Kriznog štaba i da konstantno insistiranje medicinskog dela Štaba na ostanku ne opravdava njihovo nečinjenje. "Mislim da jedino što može da se desi je da se apeluje na kolege da ako ne mogu da utiču...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.