Novi časovnik iz Auto Bild kolekcije

Izvor: Blic, 17.Apr.2015, 11:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi časovnik iz "Auto Bild" kolekcije

Magazin "Auto Bild" nastavlja sa akcijama za svoje čitaoce, a ovoga puta na redu je proverena ekskluziva: atraktivni i kvalitetni muški časovnik po pristučnoj ceni, u ograničenom tiražu - za samo 1.199 dinara, časovnik se prodavaje uz broj 107 magazina "Auto Bild", koji se već nalazi na kioscima.

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Atraktivni kvarcni časovnik u ponudi deo je poznate "World of Calgary" kolekcije, zove se "Hudson peak" i odskače od dizajna do sada ponuđenih časovnika iz kolekcije "Auto Bilda".

"Calgary Hudson peak" je namenjen avanturistima željnim izazova, na šta asocira njegov atraktivni izgled. Pokreće ga kvalitetni i dobro poznati japanski

Prodajete polovni automobil?

Postavite besplatan oglas.

mehanizam, koji se nalazi i u mnogim modelima drugih, čak i poznatijih marki, zbog čega se oni prodaju po mnogo višim cenama. Smešten je u kućište od aluminijuma, zbog čega se časovnik izuzetno prijatan za nošenje, a utisak poboljšava narukvica otporna na vlagu i habanje...

Ručni muški časovnik "Calgary Hudson peak" prodaje se uz ograničeni deo tiraža broja 107 magazina "Auto Bild"...

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.