Novi bilans: 83 žrtve na trajektu koji je potonuo u Iraku

Izvor: Beta, 21.Mar.2019, 21:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi bilans: 83 žrtve na trajektu koji je potonuo u Iraku

U nesreći trajekta koji je potonuo na reci Tigar kod Mosula stradale su 83 osobe, saopštile su danas iračke vlasti novi bilans žrtava.Vlasti su u prvom bilansu navele da je stradalo najmanje 40 ljudi, a u kasnijem izveštaju je navedena 71 žrtva.U trajektu je bilo više od 100 ljudi, medju kojima žene i deca, koji su slavili kurdsku Novu godinu i dolazak proleća.Kao razlog nesreće, vlasti su pomenule tehničke probleme ne navodeći detalje.Lokalni mediji su preneli da je privedeno devet osoba koji rade na organizovanju trajekata preko Tigra.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na trajektu koji je potonuo u Iraku najmanje 83 žrtve

Izvor: Radio 021, 21.Mar.2019

U nesreći trajekta koji je potonuo na reci Tigar kod Mosula stradale su 83 osobe, saopštile su danas iračke vlasti novi bilans žrtava...Vlasti su u prvom bilansu navele da je stradalo najmanje 40 ljudi, a u kasnijem izveštaju je navedena 71 žrtva. U trajektu je bilo više od 100 ljudi, među kojima...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.