Novi Sad: Srušio se krov pumpe, ima povređenih

Izvor: Mondo, 03.Avg.2018, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Sad: Srušio se krov pumpe, ima povređenih

Nadstrešnica benzinske pumpe u Novom Sadu poznatije kao "Mala Pečurka" srušila se danas tokom velikog pljuska. Povređena jedna osoba.

Na pumpi u blizini tržnog centra Merkator je u tom momentu bilo nekoliko automobila, što se vidi na fotografijma koje su građani dostavili agenciji Beta.

U Hitnoj pomoći je zbrinut je muškarac star 32 godine, vozač jednog od automobila koji su se u trenutku nezgode nalazili ispod krova pumpe.

On je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << zadobio nagnječenje grudnog koša.

U Novom Sadu je ovog popodneva pala velika količina kiše.

Pucao po Novom Sadu iz automatske puškeOgromna šteta u Žagubici zbog nevremena (VIDEO)

Ispod krova je u trenutku incidenta bilo šest automobila u redu za gorivo.

Na terenu su bili i vatrogasci i policija.

Pogledajte fotografije:

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srušio se krov benzinske pumpe u Novom Sadu FOTO

Izvor: B92, 03.Avg.2018

Nadstrešnica benzinske pumpe u Novom Sadu poznatije kao "Mala pečurka" srušila se tokom velikog pljuska, a jedna osoba je tom prilikom povređena...Kako javlja naš dopisnik, povređen je 32-godišnji muškarac, koji se nalazio u automobilu koji je ostao ispod konstrukcije. Kako saznajemo, on je zadobio...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.