Novi Sad: Smanjeni računi za grejanje i toplu vodu

Izvor: Danas, 17.Maj.2019, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Sad: Smanjeni računi za grejanje i toplu vodu

Gradsko veće Novog Sada danas je zadužilo Javno-komunalno preduzeće "Novosadska toplana" da račun za isporuku toplotne energije za grejanje i pripremu tople potrošne vode za maj bude umanjen za 20 odsto, saopšteno je danas iz kabineta gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića. Članak Novi Sad: Smanjeni računi za grejanje i toplu vodu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Majski računi za grejanje biće umanjeni 20 odsto

Izvor: Radio 021, 17.Maj.2019

Računi za grejanje za maj biće umanjeni 20 odsto...Na današnjoj sednici Gradskog veća, na inicijativu gradonačelnika Miloša Vučevića, donet je zaključak kojim se zadužuje "Novosadska toplana" da umanji račune za maj..."S obzirom na to da je nakon zvaničnog završetka grejne sezone nastupio...

Nastavak na Radio 021...

U Veneciji oštrije kazne za prostitutke i turiste koji hodaju gradom u kupaćem

Izvor: Danas, 17.Maj.2019

Gradsko veće Venecije podržalo je pravila kojima će se kažnjavati rad prostitutki na ulicama turističkoga grada na lagunama. Članak U Veneciji oštrije kazne za prostitutke i turiste koji hodaju gradom u kupaćem se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.