Novi Sad: Sin i majka pronađeni mrtvi u stanu na Limanu

Izvor: Press, 02.Avg.2013, 00:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Sad: Sin i majka pronađeni mrtvi u stanu na Limanu

Prema prvim, još uvek nepotvrđenim informacijama reč je o pedesetrogodišnjem sinu i majci staroj više od 70 godina, koji su živeli zajedno.

Preliminarne analize ukazuju da nije bilo tragova nasilja. Novosadska tv prenosi da je prvo preminuo muškarac, a zatim i njegova nepokretna majka. Za sada je nepoznato koliko su dugo majka i sin, čiji identitet još nije poznat, bili mrti u stanu.

Posle više dana neprijatnog mirisa koji se širio hodnicima, komšije su pozvale policiju. >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Uviđaj je u pratnji forenzičara i inspektora Policijske uprave obavila Tatjana Đurašković istražni sudija Višeg suda u Novom Sadu.

Tela su poslata u Zavod za sudsku medicinu radi utvrđivanja identiteta i uzroka smrti.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Novi Sad: Majka i sin pronađeni mrtvi u stanu

Izvor: Večernje novosti, 02.Avg.2013

Dva beživotna tela u fazi raspadanja policija je večeras pronašla u stanu na 11. spratu u Balzakovoj 1, javlja Telegraf.Prema prvim, još nepotvrđenim, informacijama, reč je o sinu starom 53 godine i njegovoj majci staroj više od 70 godina, koji su živeli zajedno.Preliminarne analize ukazuju da...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.