Novi Sad: Majka i sin pronađeni mrtvi u stanu

Izvor: Večernje novosti, 02.Avg.2013, 00:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Sad: Majka i sin pronađeni mrtvi u stanu

Dva beživotna tela u fazi raspadanja policija je večeras pronašla u stanu na 11. spratu u Balzakovoj 1, javlja Telegraf.Prema prvim, još nepotvrđenim, informacijama, reč je o sinu starom 53 godine i njegovoj majci staroj više od 70 godina, koji su živeli zajedno.Preliminarne analize ukazuju da nije bilo tragova nasilja niti znakova premetačine u stanu. Kako prenosi Novosadska tv, prvo je preminuo muškarac, a zatim i njegova nepokretna majka. Za sada je nepoznato koliko su dugo majka i sin, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << čiji identitet još nije poznat, bili mrtvi u stanu.Posle više dana neprijatnog mirisa koji se širio hodnicima, neko od komšija je pozvao policiju. Uviđaj je u pratnji forenzičara i inspektora Policijske uprave obavila Tatjana Đurašković, istražni sudija Višeg suda u Novom Sadu.Tela su poslata u Zavod za sudsku medicinu radi utvrđivanja identiteta i uzroka smrti.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi Sad: Majka i sin pronađeni mrtvi u stanu

Izvor: Vesti-online.com, 02.Avg.2013

Dva beživotna tela u fazi raspadanja policija je sinoć pronašla u stanu na 11. spratu u Balzakovoj 1. u Novom Sadu. Prema prvim, još nepotvrđenim, informacijama, reč je o sinu starom 53 godine i njegovoj majci staroj više od 70 godina, koji su živeli zajedno, piše portal 021.rs...Preliminarne...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.