Novi Pazar bez struje zbog požara

Izvor: S media, 14.Feb.2012, 00:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Pazar bez struje zbog požara

Ekipe novopazarskog Elektrorasa obezbediće tokom večeri napajanje strujom gradske toplane čija je trafostanica večeras izgorela u požaru zbog čega nema grejanja u gradu, a uži centar grada je ostao i bez struje.

"Monteri traže način da što pre obezbede struju, kako se mazut u rezervoarima ne bi stegao a kotlovi mogli da nastave da rade", rekao je direktor Toplane Bojan Biočanin agenciji Beta.

Mašinovođa udario u vagon, povređeno sedam putnika

Trebinje: >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Izgorelo dvoje dece dok su roditelji čistili sneg

Požar u zgradi lista "Dan", poginuo električar (FOTO)

On je pojasnio da bez prethodnog zagrevanja mazuta u rezervoarima do odredjene temperature, toplana ne može da potpali kotlove.

Požar na trafostanici u krugu toplane izbio je večeras nešto posle 18 časova, ali je brzom intervencijom vatrogasaca lokalizovan i ugašen.

Uži centar Novog Pazara koji se napaja sa ove trafostranice bez struje je.

(Beta)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.