Novi Pazar: Uhapšen zbog nasilja u porodici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Jun.2019, 10:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Pazar: Uhapšen zbog nasilja u porodici

Novopazarska policija uhapsila je danas S. K. (1983) iz Novog Pazara zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici.

Kako je saopštila novopazarska Policijskal uprava, sumnja se da je on sinoć, u porodičnoj kući, rukama udarao tridesettrogodišnju suprugu po glavi i telu i lakše je povredio.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu, dodaje se u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

TUKAO SUPRUGU U PORODIČNOJ KUĆI Novopazarac uhapšen zbog nasilja u porodici

Izvor: Blic, 10.Jun.2019

Novopazarska policija uhapsila je danas S. K. (36) iz Novog Pazara zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.