Novi Pazar: Raspisan konkurs za sufinansiranje medijskih sadržaja

Izvor: Beta, 14.Jan.2022, 17:47

Novi Pazar: Raspisan konkurs za sufinansiranje medijskih sadržaja

Gradsko veće Novog Pazara raspisalo je danas Konkurs za sufinansiranje projekata u medijima za ovu godinu, koji će biti u javnom interesu u oblasti javnog informisanja, za šta će iz budžeta biti izdvojeno 48 miliona dinara.U odnosu na prethodnu godinu, Novi Pazar će ove godine izdvojiti sedam miliona dinara manje za sufinansiranje medijskih sadržaja.Konkursom je predvidjeno sufinansiranje sadržaja namenjenih za televiziju, radio, internet portale i štampane medije, najmanji iznos sredstava koji se može odobriti po projektu iznosi 200.000 dinara a najveći 45 miliona dinara.Medijski sadržaji treba da doprinesu istinitom, nepristrasnom i potpunom informisanju svih gradjana Novog Pazara, a u konkursu je detaljno navedeno 15 prioritetnih oblasti kojima bi predloženi projekti trebali da se bave.Konkurs se raspisuje za sprovodenje projekata u trajanju od najviše godinu dana, a rok za dostavljanje projekata je 31. januar.Gradsko veće Novog Pazara pozvalo je zainteresovane medijske stručnjake, novinarska i medijska udruženja da u narednih deset dana predlože članove konkursne komisije, koja će ocenjivati pristigle projekte.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi Pazar: Za medijske projekte 48 miliona dinara

Izvor: Danas, 14.Jan.2022

Gradsko veće Novog Pazara, na prvom ovogodišnjem zasedanju, donelo je odluku da raspiše konkurs za sufinansiranje medijskih projekata.

Nastavak na Danas...

Novi Pazar raspisao konkurs za sufinansiranje medija – Budžet smanjen za sedam miliona

Izvor: SandzakPress.net, 15.Jan.2022, 14:41

Gradsko veće Novog Pazara raspisalo je danas Konkurs za sufinansiranje projekata koji će biti u javnom interesu u oblasti javnog informisanja u medijima za ovu godinu, za šta će iz budžeta biti izdvojeno 48 miliona dinara. U odnosu na prethodnu, Novi Pazar će ove godine izdvojiti sedam miliona...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.