Novi Morgan spreman za Ženevu

Izvor: Blic, 17.Feb.2015, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Morgan spreman za Ženevu

Pre par nedelja, britanska firma Morgan, koja ručno pravi automobile kao da je i dalje 1950. godina je na internetu objavila tizer sliku njihovog novog modela "aero kupe" koji će svetsku premijeru imati početkom marta u Ženevi, a sada smo u prilici da vidimo i prvi snimak koji najavljuje novitet.

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />Kao i što je bio slučaj sa prvom slikom, u novom video snimku ne dobijamo

Prodajete polovni automobil?

Postavite besplatan oglas.

previše informacija o modelu koji nas očekuje, ali možemo da vidimo dva sedišta presvučena kožom kvalitetne izrade.

Ipak, ono što ne vidimo, već čujemo u ovom snimku nam otkriva više informacija. Novi Morgan je očigledno opremljen V8 motorom sa turbo punjenjem, iako su do sada kružile glasine da će se ispod haube naći V6.

Direktor dizajna Morgana Džon Vels je ovom prilikom rekao da je novi automobil "evolucija Aero modela, automobil koji slavi 15 godina od pokretanja Aero platforme".

VIDEO>Morgan "aero kupe":

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

40 godina ekspedicije "Kragujevac - Kilimandžaro"

Izvor: Blic, 17.Feb.2015

Pet novih crvenih Zastava "101" je 14. februara 1975. godine krenulo na put od Kragujevca do Kilimandžara družine preko 11.000 kilometara usput prelazeći neke od najzahtevnijih terena za vožnju. Sada, 40 godina kasnije, "Zastava 101" klub proslavlja jubilej ove nesvakidašnje ekspedicije koja je...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.