Izvor: Nezavisne Novine, 31.Jul.2013, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Grad: Zahtjev za razmatranje statusa graničnog prelaza

NOVI GRAD - Skupština opštine Novi Grad usvojila je danas zaključak u kojem od Komisije za integrisano upravljanje granicom pri Savjetu ministara BiH traže da donese konkretne odluke iz svoje nadležnosti u vezi sa statusom graničnih prelaza na području prijedorske regije, u skladu sa Ugovorom o graničnim prelazima između Hrvatske i BiH.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

BiH se nada većem broju prelaza s Hrvatskom

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Avg.2013, 09:38

SARAJEVO - Državna komisija za integrisano upravljanje granicom BiH uvažiće opravdane zahtjeve brojnih bh. opština koje gravitiraju Hrvatskoj i traže veći broj graničnih prelaza, ali i njihovu novu kategorizaciju, najavio je Miro Džakula, predsjedavajući ove komisije.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.