Nove avanture iz Srednje zemlje

Izvor: Danas, 12.Dec.2012, 18:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nove avanture iz Srednje zemlje

Prvi deo epske fantazije o avanturama Bilba Baginsa pod nazivom „Hobit: Neočekivano putovanje“ stiže danas u domaće bioskope u 3D tehnologiji, saopšteno je iz distributerske kuće Tak. Radnja filma smeštena je u Srednju zemlju, 60 godina pre „Gospodara prstenova“. Bilbo kreće u uzbudljiv poduhvat, da povrati izgubljeno kraljevstvo Patuljaka, Erebor, iz kandži strašnog zmaja Šmauga. Uz čarobnjaka, Gandalfa Sivog, pridružuje se družini od 13 Patuljaka, predvođenih legendarnim ratnikom, Torinom Hrastoštitom. Put će ih odvesti u Divljinu, kroz opustošene zemlje koje su razorili Goblini i Orci. Reditelj filma je dobitnik Oskara Piter Džekson, a glavne uloge tumače Martin Frimen, Kejt Blanšet, Benedikt Kamberbeč i Ilajdža Vud.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sivi Gandalf je zabavno društvo

Izvor: Politika, 12.Dec.2012

Posle „Gospodara prstenova”, britanski glumac Jan Mekelen reprizirao je ulogu u trilogiji „Hobit”, rađenoj u novom formatu – sa 48 umesto 24 filmskih sličica u sekundi..Šezdeset godina pre nego što će njegov rođak Frodo krenuti na veliko i strašno putovanje, Bilbo Bagins živi zadovoljno...

Nastavak na Politika...

EPSKI SPEKTAKL: “Hobit” od danas u srpskim bioskopima (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 13.Dec.2012, 14:19

Jedan od najočekivanijih ostvarenja ove godine dočaraće avanture Bilba Baginsa, Gandalfa Sivog, kao i družine patuljaka u epskom pohodu na kraljevstvo Erebor.

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.