Novaković: Srbima trebalo pripasti mjesto sekretara

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Maj.2015, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novaković: Srbima trebalo pripasti mjesto sekretara

SARAJEVO - Poslanik PDP-NDP u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Momčilo Novaković iznio je danas primjedbe na prijedlog da Marin Vukoja bude imenovan za sekretara Predstavničkog doma, istakavaši da nije zadovoljan takvim rješenjem i dogovorom vladajuće koalicije u Parlamentarnoj skupštini BiH.

"To je loše rješenje. To mjesto je trebalo da pripadne Srbima. Ovakva vrsta ucjenjivanja i pritisaka mi se ne sviđa", poručio je Novaković.

Prema njegovim riječima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << već duži period je drugi po brojnosti narod u BiH došao na treću poziciju kada je riječ o pozicijama u službama u Parlamentarnoj skupštini BiH i o tome će morati biti otvorena rasprava.

U nastavku zasjedanja, nakon pauze, na dnevom redu je nekoliko prijedloga o imenovanjima komisija i radnih tijela, te davanja saglasnosti na sporazume i ugovore, nakon čega bi poslanici trebalo da glasaju o danas razmatranim tačkama.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novaković će glasati za Prijedlog rezolucije o Sutorini

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Maj.2015

SARAJEVO - Poslanik PDP-NDP-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Momčilo Novaković najavio je da će glasati za Prijedlog rezolucije o Sutorini, jer smatra da ima šansi da to pitanje bude riješeno u korist BiH...Opšta je ocjena učesnika u diskusiji na sjednici Predstavničkog doma...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.