Novak i Jelena stigli na žurku!

Izvor: Blic, 09.Jul.2014, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak i Jelena stigli na žurku!

Kako "Blic" saznaje sa lica mesta Novak i Jelena stigli su na žurku!

A došla je i većina zvanica. Žurka počinje na Svetom Stefanu u "Agori". Za dobro raspoloženje gostiju pobrinuće se džez pevačica Lena Kovačević i pop pevač Željko Samardžić.

Samo na sajtu Blic.rs možete da pogledate ekskluzivni video momačke zabave Novaka na Ibici, ali i sedam ilustrovanih storija o ljubavi Novaka i Jelene u susret njihovom venčanju. Specijal pogledajte OVDE. Partner >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u izradi specijala je Banka Inteza sa svojom American express karticom.

Pročitajte još Pogledajte: Prvi snimak Novaka i Jelene na Svetom Stefanu Sve je spremno za početak slavlja, stižu prve zvanice na Novakovu žurku UŽURBANO Pogledajte završne pripreme pred sutrašnju svadbu Novaka i Jelene Odbrojavanje do žurke! Novakova braća dočekuju goste Sveti Stefan pod opsadom! Još samo nekoliko sati do Novakove žurke! Ovako su dočekali Novaka na Svetom Stefanu Janko i Biljana Tipsarević stigli u Crnu Goru na Novakovu svadbu Danas velika žurka prvog reketa sveta! Pogledajte kako su tekle pripreme za venčanje Novaka Đokovića!

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Slavlje do zore: Počela žurka Novaka i Jelene!

Izvor: Blic, 09.Jul.2014

Kako "Blic" saznaje sa lica mesta Novak i Jelena stigli su na žurku! ..A došla je i većina zvanica. Žurka počinje na Svetom Stefanu u "Agori". Za dobro raspoloženje gostiju pobrinuće se džez pevačica Lena Kovačević i pop pevač Željko Samardžić...Novak se dovezao u crnom džipu...A potom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.