Novac za lečenje malog Dušana donirao je Nemanja Matić

Izvor: N1 televizija, 21.Sep.2018, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novac za lečenje malog Dušana donirao je Nemanja Matić

Fudbaler Nemanja Matić donirao je 70.000 evra za nastavak lečenja dečaka Dušana Todorovića u Barseloni, objavila je porodica Todorović koja je pisani dopis poslala redakciji TV Centar iz Svilajnca.

Porodica četvrogodišnjeg dečaka zahvalila se u dopisu svima koji su učestvovali u akciji prikupljanja 119.391 evra za nastavak Dušanovog lečenja u Barseloni u bolnici "Sant Joan de Deu".

U tom dopisu navedeno je i da je anonimni donator koji je uplatio >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << veći deo sredstava odnosno 70.000 evra srpski fudbaler Matić koji igra za Mančester junajted.

"Dragi ljudi, isti, slični, različiti, hvala vam još jednom na svemu! Još jednu molbu kao roditelji imamo, a to je da u miru nastavimo našu borbu, a to je borba za Dukijev život što nam je prvi i jedini cilj! Hvala vam!", navodi se u dopisu porodice Todorović.

Dušan Todorović iz Svilajnca boluje od malignog tumora nadbubrežne žlezde, a novac za lečenje prikupljala je humanitarna organizacija "Podrži život", a u pomoć je potom pritekla i Vlada Srbije.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Nemanja Matić donirao 70.000 evra za lečenje Dušana Todorovića

Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Sep.2018

Fudbaler Nemanja Matić donirao je 70.000 evra za nastavak lečenja dečaka Dušana Todorovića u Barseloni, objavila je danas porodica Todorović koja je pisani dopis poslala redakciji TV Centar iz Svilajnca...Porodica četvrogodišnjeg dečaka zahvalila se u dopisu svima koji su učestvovali u akciji...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.