Nova vlada kao Bajern

Izvor: Beta, 01.Apr.2014, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova vlada kao Bajern

BEOGRAD, 1. aprila 2014. (Beta) - Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će nastojati da nova vlada funkcioniše kao tim i da ministarstva ne budu više partijski feudi.

"Treba napraviti vladu koja će da funkcioniše kao tim, koja možda ne mora da ima Mesija i Ćavija, nego vladu kao Bajern, koji ima izvanredan tim, on ima odlične pojedince, ali teško da su zvezde tog kalibra Riberi i Kros, ali kao što vidite igraju bolje", rekao je Vučić u intervjuu za Dojče >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << vele.

On je istakao da će se truditi da napravi najbolji tim i da Vlada bude kao jedan, dodavši da će nastojati da se "izbegne feudalizacija" ministarstva, kak što je bilo do sada, čak i u vladi u kojoj je i on bio.

"Hoću da znam šta se dešava u svakom ministarstvu. Hoću da Ministarstvo finansija zna za svaki trošak kojeg pravi ministarstvo sporta ili kulture ili neko drugi", kazao je Vučcih, čija je Srpska napredna stranka osvojila apsolutnu većinu na parlamentarnim izborima 16. marta.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Napraviti vladu koja će da funkcioniše kao tim

Izvor: Akter, 01.Apr.2014

Aleksandar Vučić izjavio je da će nastojati da nova vlada funkcioniše kao tim i da ministarstva ne budu više partijski feudi

Nastavak na Akter...

Vučić: Nova vlada će morati da funkcioniše kao Bajern, a ne kao partijski feudi

Izvor: Blic, 01.Apr.2014

Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će nastojati da nova vlada funkcioniše kao tim i da ministarstva ne budu više partijski feudi...- Treba napraviti vladu koja će da funkcioniše kao tim, koja možda ne mora da ima Mesija i Chavija, nego vladu kao Bajern, koji ima izvanredan...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.