Nova vlada je vlada Mila Đukanovića

Izvor: B92, 16.Nov.2020, 18:23

"Nova vlada je vlada Mila Đukanovića"

Podgorica -- Lider Pokreta za promjene, članice Demokratskog fronta, Nebojša Medojevićkaže da će ta stranka podržati vladu koju je predložio mandatar Zdravko Krivokapić.

On tvrdi da ipak ta vlada neće demontirati DPS Mila Ðukanovića.

Medojević kaže da je to vlada Mila Ðukanovića i, kako navodi, "Druge familije" u kojoj je polovina službenika iz DPS-a.

"Mi ćemo glasati za vladu, ali ova vlada neće demontirati DPS. Naprotiv. Njen cilj je rušenje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << DF-a. Ja sam bio protiv Krivokapića jer ga nisam poznavao. Andrija Mandić je njega (Krivokapića) predložio jer su ga njemu predložili vladika Joanikije, Gojko Perović i Vlado Božović. Ja sam bio protiv. I bio sam u pravu", navodi se u saopštenju Medojevića, preneo je portal RTCG.

Ova vlada, smatra Medojević, neće ništa menjati, već će suprotno tome, štiti tajkune "Prve i Druge familije".

"Uostalom videćemo, da li će uhapsiti bilo koga od porodice Ðukanović. Za koje postoje dokazi. Ako to urade, ja ću se javno izviniti. Odbrojavaćemo svaki dan i prozivati Krivokapića da hapsi Ðukanoviće", naveo je Medojević.
Pogledaj vesti o: Milo Đukanović

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UHAPSITI MILA ĐUKANOVIĆA, POSTOJE DOKAZI! Medojević poslao brutalnu poruku Krivokapiću

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Nov.2020

U Vladi je pola DPS službenika i ovo je Vlada Mila Đukanovića i tajkuna druge familije, saopštio je u izjavi za javnost lider "Pokreta za promjene" Nebojša Medojević...- Mi ćemo glasati za Vladu, ali ova Vlada neće demontirati DPS. Naprotiv. Njen cilj je rušenje DF. Ja sam bio protiv Krivokapića...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.