Nova svađa: Ko je karakondžula a ko neuspeli abortus!?

Izvor: Vesti-online.com, 24.Jun.2016, 22:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova svađa: Ko je karakondžula a ko neuspeli abortus!?

Žene na imanju našle su se u klinču zbog najvećeg kazanove na imanju Filipa Đukića. Farmere je iznenadila poseta magarca Okija koji je ušao u spavaću sobu i nasmejao prisutne farmere ali odmah nakon toga došlo je do novog sukoba.

Oko magarca okupili Filip Đukić i Dušica Grabović, pa su ga sproveli do dnevne sobe gde su se divili njegovoj lepoti.

Dušica se tada pokačila sa Gogom, njih dve su pričale glasno i uplašile Okija.

- Uplašio se >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << od ove karakondžule. Pali, bre, budalo! - vikala je Goga, aludirajući na Dušicu.

- Nakazo jedna! - odgovorila joj je pevačica. Iako im je Filip skrenuo pažnju na to da ne treba da viču zbog magarca one su nastavile da se vređaju.

- Uh, ko mi kaže… nakaza broj jedan. Ti si najveće dno ovde! - oštra je bila Goga, a onda je usledio Dušičin odgovor koji je šokirao igračicu. - A ti si neuspeli abortus! - završila je Grabovićeva.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.