Nova stranka: Vlast da sanira mostove

Izvor: Danas, 11.Nov.2018, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova stranka: Vlast da sanira mostove

Da Beograd odavno ne krase karakteristike prave evropske prestonice, koja na prvo mesto ističe bezbednost svojih građana, odavno je jasno svima koji svakodnevno prilikom prelaska nekog od gradskih mostova sa strepnjom gledaju u dotrajale zaštitne ograde ili pokvareno osvetljenje, saopštila je danas Nova stranka. Članak Nova stranka: Vlast da sanira mostove se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Narodna stranka: Vandalizam neće zaustaviti borbu

Izvor: Danas, 11.Nov.2018

“Stakla na kancelariji Opštinskog odbora Narodne stranke u Paraćinu razbijena su u subotu oko 21 sat, a u kontekstu nedavnih dešavanja ovaj vandalski čin može se razumeti jedino kao još jedna u nizu poruka Narodnoj stranci da odustane od svoje borbe za oslobađanje Srbije od diktatorskog režima,...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.