Nova romansa na pomolu!?

Izvor: Vesti-online.com, 31.Jan.2011, 20:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova romansa na pomolu!?

Američka glumica Sara Džesika Parker (45) i njen kolega Pirs Brosnan (57) trenutno u Njujorku rade na snimanju novog filma "I don't know how she does it'', a mediji spekulišu da je na pomolu nova ljubavna priča.

Iako su zvanično samo u profesionalnom odnosu, medije su poslednjih dana preplavile informacije da glumački par osim zajedničkih scena deli i međusobne simpatije.

Sara Džesika Parker, zvezda serije i filma "Seks i grad", ima iza sebe jedan brak sa glumcem Metju Broderikom od kojeg se razvela prošle godine. iz tog braka ima sina Džejmsa i bliznakinje Marion i Tabitu koje im je podarila surogat majka.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nova romansa na pomolu!?

Izvor: CrveniTepih.com, 01.Feb.2011, 00:49

Američka glumica Sara Džesika Parker (45) i njen kolega Pirs Brosnan (57) trenutno u Njujorku rade na snimanju novog filma 'I don't know how she does it', a mediji spekulišu da je na pomolu nova ljubavna priča. Iako su zvanično samo u profesionalnom odnosu, medije su poslednjih dana preplavile informacije...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.