Nova pomoć Emirata od 1,3 miliona evra

Izvor: RTS, 05.Jun.2014, 21:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova pomoć Emirata od 1,3 miliona evra

Predsednik Republike Srbije Tomislav Nikolić razgovarao je u Beogradu sa ambasadorom Ujedinjenih Arapskih Emirata Džumom Rašidom Seifom Zajed Al Daherijem o posledicama poplava koje su nedavno zadesile Srbiju kao i o pomoći UAE koje su dodatno obezbedili 1,3 miliona evra.

Ambasador Ujedinjenih Arapskih Emirata preneo je predsedniku Nikoliću izraze žaljenja šeika Muhameda Bin Zajeda zbog katastrofalnih poplava koje su nedavno zadesile Srbiju, saopštila >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je Služba za saradnju s medijima predsednika Republike.

Pored već donirane pomoći Ujedinjenih Arapskih Emirata, fondacija kojom rukovodi porodica šeika Muhameda Bin Zajeda obezbedila je dodatnu pomoć u vrednosti od 1,3 miliona evra, navedeno je u saopštenju Službe za saradnju sa medijma predsednika republike.

Nikolić je predložio da se ta pomoć realizuje kroz izgradnju naselja za ljude koji su u poplavama ostali bez krova nad glavom, a prema procenama, na taj način bi moglo da bude izgrađeno oko 50 kuća za najugroženije porodice.
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić,   Poplave

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.